Hoe je uitgroei thuis mooi en eenvoudig bijwerken?

Je haarkleur kan heel bepalend zijn voor je algehele uitstraling en soms kan het zelfs beïnvloeden hoe je je voelt. Voor een mooie, stralende look is een uniforme kleur belangrijk. Natuurlijk kun je wat highlights of balayage aanbrengen om uitgroei te verdoezelen, maar een zilvergrijze uitgroei of contrasterende haaraanzet wil je waarschijnlijk beter maskeren. Gelukkig is het heel eenvoudig om je uitgroei thuis bij te werken. Of je nu voor het eerst aan de slag gaat met haarverf voor je roots of een doorgewinterde thuiskleurder bent, er zijn handige opties van L’Oréal Paris om je uitgroei thuis netjes en snel bij te werken. 

Hoe snel groeit haar doorgaans uit?

Meestal groeit je haar een centimeter per maand – hoewel sommige mensen genetisch gezien haar hebben dat een stuk sneller of juist langzamer groeit. Enerzijds is het ideaal, en doorgaans een teken van goede gezondheid, als je haar snel groeit. Anderzijds is het iets minder handig als je je haar in een andere haarkleur verft en je sneller met uitgroei wordt geconfronteerd. Gelukkig zijn er opties waarmee je uitgegroeid haar snel en mooi zelf bijwerkt. 

Hoe bedek ik natuurlijke of grijze roots?

Of je nu (beginnend) grijs haar wil verbergen of simpelweg de uitgroei van je blonde of bruine haar wil afstemmen op de rest van je gekleurde lokken, L'Oréal Paris producten bieden de uitkomst. L'Oréal Paris Magic Retouch is gespecialiseerd in het bedekken van uitgroei. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ben je op zoek naar een permanent resultaat? Dan kun je kiezen voor L'Oréal Paris Magic Retouch Permanent. Wil je je uitgroei extra snel en tijdelijk bedekken? Dan kun je kiezen voor L'Oréal Paris Magic Retouch Uitgroeispray. 

Uitgroei bijverven met Magic Retouch Permanent

L'Oréal Paris Magic Retouch Permanent is een speciale behandeling die een ongekleurde of van nature grijze aanzet, de uitgroei, in slechts 10 minuten bedekt en dus camoufleert. Deze L'Oréal Paris permanente kleuring voor uitgroei is handig voor thuis als je snel je uitgroei wil camoufleren of niet een hele doos haarverf wilt gebruiken. Deze haarkleuring om je uitgroei mooi bij te werken is verkrijgbaar in vier verschillende tinten, variërend van donkerbruin tot donkerblond. Deze kleuring is gemakkelijk in gebruik, terwijl het tegelijkertijd gericht en doeltreffend werkt. Bij de Magic Retouch Permanent krijg je twee verschillende applicatie opzetstukken: de zachte borstel en de nauwkeurige applicatiepunt. De borstel is bedoeld voor gemakkelijke verdeling over de uitgroei en de applicatiepunt juist voor nauwkeurige applicatie op de uitgroei. Hieronder een voorbeeld bij welke haarkleuring de Magic Retouch Permanent Donkerbruin gebruikt kan worden. Benieuwd welke Magic Retouch Permanent jij moet kiezen? Kijk dan even op de Product detail pagina. Tip: je kunt er ook voor kiezen om je uitgroei iets donkerder te verven. In het geval van bijvoorbeeld bruin haar met donkerdere roots kan het haar daardoor voller lijken.  

Uitgroei bijwerken met Magic Retouch Spray

L'Oréal Paris Magic Retouch Uitgroeispray is een peroxide- en ammoniakvrije, tijdelijke haarkleuring die grijze, maar ook bruine, zwarte of blonde uitgroei in slechts enkele seconden perfect bedekt. Het mengt zich naadloos met je bestaande haarkleur en droogt snel. Een snelle oplossing tussen kleuringen door of wanneer je ineens grijze haren ziet verschijnen. De applicatie is heel gemakkelijk met een spraybusje dat heel precies werkt met microdiffusie. Houd de bus 10 - 15 cm. van het haar en spuit lichtjes op de haaraanzet om je ideale look te bereiken. Zo wordt ook zeer grijs haar snel en efficiënt bedekt. De lichtgewicht formule geeft niet af, blijft zitten tot de volgende shampoobeurt en gaat lang mee. Verkrijgbaar in een scala aan kleuren van het donkerste zwart, tot het lichtste blond. Hieronder een voorbeeld bij welke haarkleuring de Magic Retouch Spray Middenblond gebruikt kan worden. Benieuwd welke Magic Retouch Spray jij moet kiezen? Kijk dan even op de Product detail pagina. Tip: je kunt er ook voor kiezen om je uitgroei iets donkerder te sprayen. In het geval van bijvoorbeeld bruin haar met donkerdere roots kan het haar daardoor voller lijken.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.nl/hoe-je-uitgroei-thuis-mooi-en-eenvoudig-bijwerken" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/tips-en-trends", "name": "Tips en Trends" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/hoe-je-uitgroei-thuis-mooi-en-eenvoudig-bijwerken", "name": "Hoe je uitgroei thuis mooi en eenvoudig bijwerken" } } ] }