Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Gezichts-
verzorging
Ingrediënten

De beste ingrediënten in gezichtsverzorging 

Na ruim 30 jaar toegewijd onderzoek hebben we bij L’Oréal Paris fundamentele kennis over de huid en haar behoeften.
Onze producten zijn ontwikkeld en getest in samenwerking met toonaangevende huidexperts en wetenschappers. Zo ontwikkelen we de beste formules voor de verzorging en bescherming van de huid.
Ontdek hier welke ingrediënten wij gebruiken in onze gezichtverzorgingsproducten.

ADENOSINE

Adenosine komt van nature al voor in alle cellen van ons lichaam en zo ook in onze huidcellen. In vitro studies laten zien dat dit ingrediënt invloed heeft op essentiële functies van cellen zoals communicatie tussen cellen, verankering van cellen en de celcyclus. De laboratoria van L’Oréal Paris hebben bovendien ontdekt dat adenosinein vivo een anti-rimpel effect kan hebben. Daarmee is het een perfecte aanvulling in de formule van gezichtsverzorgingsproducten voor de rijpere huid.

Adenosine is het kerningrediënt van onze Revitalift Laser X3 lijn. Ontdek hier alles over deze lijn.

ADENOSINE

CENTELLA ASIATICA

Centella Asiatica is een tropische plant die in Azië beter bekend staat als tijgerkruid. Volgens de Aziatische legende rollen tijgers namelijk in de bladeren van de plant om hun wonden te helen en kalmeren. Ook in de Chinese geneeskunde staat Centella Asiatica al eeuwen bekend om haar herstellende en ontstekingsremmende werking. Het wordt in de traditionele Aziatische geneeskunde gebruikt als ingredient om wonden te helen en huidirritatie tegen te gaan.

De laboratoria van L’Oréal Paris hebben daarom een formule ontwikkeld met Centella Asiatica om effectief te strijden tegen rimpels.

Revitalift Cica is de productlijn van L'Oréal Paris die Centella Asiatica heeft omarmd. Ondek de hele range.

CENTELLA ASIATICA

HYALURONZUUR

Hyaluronzuur (HA) komt van nature voor in ons lichaam en vormt zelfs een van de belangrijkste bouwstenen. Het komt o.a. voor in ons bindweefsel en meer dan 50% van de totale hoeveelheid van HA is aanwezig in de huid.

Een prettige eigenschap van hyaluronzuur is dat het tot wel 1000 keer haar eigen gewicht aan water vast kan houden. Zo draagt het bij aan de hydratatie en elasticiteit van de huid om rimpels en verlies van volume van de huid tegen te gaan.

De hoeveelheid hyaluronzuur in de huid blijft min of meer constant, maar als we ouder worden verliest ze haar oplosbaarheid en is er minder HA om vocht vast te houden. Een dagcrème of serum met hyaluronzuur is een perfect anti-aging product om het verouderingsproces tegen te gaan.

Lees meer over hyaluronzuur

L'Oréal Paris eert Hyaluronzuur in de Revitalift Laser X3 en Revitalift Filler productlijnen die beiden rimpels tegengaan. Revitalift Filler gaat daarnaast volumeverlies van de huid tegen en Revitalift Laser X3 focust op het verstrakken van de kaaklijn en gezichtscontouren.

HYALURONZUUR

MANUKA HONING

Manuka honing is oorspronkelijk afkomstig uit Nieuw-Zeeland. De Maori's, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, waren al bekend met de heilzame werking van de manuka plant. De manuka die door de Maori's als 'manoeka' werd uitgesproken, was traditioneel gezien hun heilige boom. Manuka honing staat in de medische wereld bekend als krachtig onbewerkt ingrediënt. Deze luxe honing is intensief voedend voor de huid en zorgt ervoor dat de huid haar stevigheid terugkrijgt en soepel aanvoelt.

De essentiële voedingstoffen en mineralen van Manuka honing zijn opgenomen in het serum, de dagcrème, nachtcrème en intensief voedende miracle balm uit de Age Perfect Intensief Voedend lijn van L'Oréal Paris. De huidverzorging gaat de tekenen van ouder worden tegen en voedt de droge tot zeer droge huid intensief. Ontdek de hele range

MANUKA HONING

PIOENROOS

De pioenroos behoort tot de pioenenfamilie ‘Paeoniaceae’. Deze naam komt voort uit de antieke oudheid waar Paieon de God van de genezing was in het oude Griekenland.

De pioenroos ruikt heerlijk en pioenroosextract is alleen al daarom ideaal om in huidverzorgingproducten te verwerken. In de loop der jaren verliest een rijpere huid haar natuurlijke roze gloed. Naarmate we ouder worden, wordt onze huid vaal, extra kwetsbaar en slapper.

Om die zachtroze gloed en frisse, jonge uitstraling juist te behouden, ontwikkelden we een dagcrème met pioenrozen extract in combinatie met irisbloem om onze natuurlijke gezichtsteint te herstellen.

L'Oréal Paris eert de pioenroos met de Age Perfect Golden Age productlijn. Ontdek de hele range.

PIOENROOS

PRO-RETINOL A

Pro-Retinol A is een voorgevormde versie van Vitamine A.

Vitamine A, ook wel bekend als retinol, is essentieel voor de aanmaak van cellen, maar ook voor de structuur van ons grootste orgaan: de huid.

Retinol komt van oorsprong al voor in onze huid en bindweefsel omdat het lichaam in staat is om vitamine A aan te maken uit plantaardige producten. Retinol is in staat rimpels te verminderen. Ook helpt het tegen huidproblemen als pigmentvlekken en acné.

Wil je aan de slag met een effectieve anti-rimpelaanpak? Kies dan voor je dagelijkse gezichtsverzorging voor een crème met Pro-Retinol-A.

We hebben dit waardevolle ingrediënt verwerkt in onze Revitalift Classic huidverzorgingslijn. Ontdek hier meer over de range.


PRO-RETINOL A

ZWARTE TRUFFEL

Zwarte truffel is een exclusief ingrediënt. De truffel komt van oorsprong uit de gebieden Périgord en Quercy in Frankrijk. Met één van de langste cycli in zijn soort, blijft de truffel gedurende 200 dagen intact.

De zwarte truffel is een van de luxere ingrediënten die L’Oréal gebruikt als extra aanvulling op de originele formule. De laboratoria van L’Oréal hebben verschillende ingrediënten gecombineerd in een dagelijkse verzorging om nieuwe cellen te onthullen en de vitaliteit van de huid te verbeteren.

Het resultaat? Je huid voelt instant zijdezacht, stralend en je teint is frisser.

L'Oréal Paris heeft de zwarte truffel de ster van de Age Perfect Cell Renaissance lijn gemaakt. Ontdek hier de range met Zwarte Truffel.

ZWARTE TRUFFEL

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie