Infaillible Powder Magic Loose Powder

√ Matteert de huid om onwenselijke glans te voorkomen
√ Verzacht de huid voor een comfortabel gevoel
√ Heeft een niet zichtbare, natuurlijke finish

Productinformatie
HET PRODUCT
Wil jij dat je make-up lang blijft zitten? Matteer de huid en fixeer je make-up met een natuurlijke finish met de Infaillible Magic Loose Powder van L’Oréal Paris. Doordat de formule fijnere deeltjes en losse pigmenten bevat, voelt deze licht aan op de huid in vergelijking met compact poeders. De transparante fixerende poeder geeft een mat resultaat, zonder de huid een droog gevoel te geven.

HET RESULTAAT

Nadat je jouw foundation of concealer hebt aangebracht, maak je de make-up routine af met het transparante fixerende poeder. Hiermee verzeker je jezelf van een egale, matte huid.
Ingrediënten
Ingrediënten: Talc, Silica, Dimethicone, Ci 77007 / Ultramarines (F.I.L. C225874/1).
Gebruiksaanwijzing
Stap 1: breng het fixerende poeder over jouw foundation aan in een deppende beweging met een make-up spons of een poederkwast. Breng het fixerende poeder aan op vette delen van het gezicht zoals op de t-zone voor een natuurlijk resultaat. Stap 2: na het aanbrengen van het poeder wacht je ongeveer 2 minuten om de poeder in te laten trekken. Stap 3: meng het poeder met de huid door rondgaande bewegingen te maken op de huid met een make-up kwast voor een egale afwerking.
Magic Loose Powder
Infaillible
Powder Magic Loose Powder