Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Haarkleurtips om er jonger uit te zien

Haarkleurtips om er jonger uit te zien

De juiste haarkleuring doet wonderen voor je uitstraling en laat je ook nog eens jonger lijken. Grijs of wit haar ziet er geweldig uit, als je de goede kleur kiest. Wist je dat zachte blondtonen voor een fris uiterlijk zorgen en een verjongend effect hebben?
Een goed dekkende haarkleuring voor grijs haar

Binnen het assortiment van L’Oréal Paris haarkleuringsproducten zijn er twee lijnen die eruit springen als het om een goede dekking van grijs haar gaat:Préférence Infinia permanente haarkleuring

Préférence Infinia is een langhoudende haarkleuring met een perfecte, transparante grijsdekking voor een natuurlijk resultaat. Het product is verkrijgbaar in 30 trendy kleuren en bezorgt je haar een verfijnde, rijke kleur en een ultieme glans.

Heb je nog weinig grijze haren en wil je je haar liever nog niet in zijn totaliteit kleuren? Dan is het aanbrengen van highlights een goede manier om er jonger uit te zien.

Met de Préférence Glam highlights creëer je lichte highlights in het haar. Deze bronde kleur is de optimale combinatie van bruin en blond haar. Speelse highlights bezorgen je gezicht een jongere uitstraling. Préférence Glam Highlights N2 en N4 zijn te gebruiken op natuurlijk en op gekleurd haar. De N6 kan op gekleurd haar minder goed zichtbaar zijn.Blond haar geeft de meeste mensen een zachtere uitstraling, dit verklaart waarom we naarmate we ouder worden het beste kunnen kiezen voor een wat lichtere haarkleur dan onze oorspronkelijke kleur.

De Les Blondissimes tinten verhelderen het natuurlijke haar. Doordat het lichter wordt vallen grijze haren minder op. Als je van nature verschillende tinten in je haar hebt, dan is deze haarkleuring perfect, omdat deze nuances met de Préférence haarkleuring behouden blijven.
Excellence Age Perfect

De Excellence Age Perfect is een haarkleuring voor een perfecte grijsdekking en is speciaal ontwikkeld voor ouder wordend, grijs haar.

De Excellence Age Perfect haarkleuring geeft een natuurlijk resultaat dat met name wordt verkregen door de kleurtechniek, namelijk het aanbrengen van de kleurging met het bijgeleverde borsteltje. Daarnaast vermengt de uitgroei zich met de rest van het haar en is hierdoor minder zichtbaar.
Binnen deze productlijn voor grijs haar is er een ruim assortiment aan 10 blondtinten als je je haarkleur wat lichter wilt maken. De permanente haarkleuringen kunnen het natuurlijke haar 1 tint lichter maken. Er zijn verschillende tinten die ideaal zijn om grijs haar te camoufleren en een natuurlijke uitstraling te behouden. Er is altijd een tint die bij je huidskleur past. Zo laat je met slechts een subtiele verandering van je haarkleur niet alleen je kapsel, maar ook je huid weer stralen. Kies daarom, net als Jane Fonda, voor een haarkleuring die de schoonheid van ouder worden omarmt.Verzorging gekleurd haar


Om uw gekleurde haar in topconditie te houden is het verstandig om de juiste haarverzorging voor gekleurd haar te gebruiken. Zo blijft het haar glanzen en de kleur stralen.

De Elvive Color Vive lijn is de nummer 1 op het gebied van haarverzorging voor gekleurd haar. Het houdt de kleur langer mooi, beschermt je haren tegen schadelijke invloeden van buitenaf (zoals zonlicht) en verlengt de glans. Elvive Color Vive fixeert, beschermt en verlengt de haarkleur met 80% na 28 wasbeurten*.*Instrumentele test na gebruik van shampoo, conditioner en Extraordinary Oil voor gekleurd haar.


Lees ook:

Drie tips voor de perfecte haarkleur
Haarkleuring voor thuis

ALLE TIPS

#message

Meer informatie