Welke mascara past bij mij?

Als het om mascara gaat, zijn er nogal wat verschillende soorten om uit te kiezen. Hoe weet je nu welke het beste bij je past? Elke formule heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De een is perfect voor het kleuren van je wimpers, de ander laat ze juist langer of voller lijken. Zo is er altijd wel een match te vinden. In dit artikel vind je een handig overzicht van de verschillende soorten mascara's die er zijn en ontdek je de beste mascara's uit elke categorie. Ben jij klaar voor perfecte wimpers en een stralende blik?

1. Extreem volume

Wil je het liefst een mascara die je wimpers meer volume geeft? Met een nieuwe ingenieuze formule trotseert L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara de regels van zwaartekracht en volume. Deze mascara zorgt voor extreem veel volume, maar is tegelijkertijd licht als lucht. Het gevoel van zware wimpers na het aanbrengen van mascara is dan ook voorgoed verleden tijd. De lichtgewicht formule bezorgt je een gewichtloos volume dat tot 24 uur aanhoudt. De unieke zachte borstel met zachte haren vangt, scheidt en bedekt elke wimper gelijkmatig van de wortel tot de punt voor dikke en volle wimpers. De korte borstelhaartjes nemen elke wimperhaartje mee, zelfs korte, dunne wimpers en geeft ze een intens zwarte kleur.

Hoe breng je de Air Volume mascara aan? Beweeg het mascaraborsteltje van de wimperaanzet tot aan de wimperuiteinden. Voor het beste resultaat haal je het mascaraborsteltje tijdens het aanbrengen in een zigzag beweging van links naar rechts. Je kiest daarbij zelf welk effect je wilt bereiken. Met slechts één laag, geef je het volume van je wimpers direct een snelle boost. Met twee lagen mascara creëer je een megavolume. Of breng drie lagen aan voor extreem volumineuze wimpers en een dramatische oogopslag

2. Wimperextension effect

Is het wimperlengte waar je naar op zoek bent? Als je korte wimpers hebt, wil je ongetwijfeld een mascara die de wimpers verlengt. Stop maar met zoeken! L’Oréal Paris False Lash Telescopic heeft een precisieborsteltje om de wimpers zichtbaar langer te maken. De ultra-verlengende formule bevat 1.2 stretching micro-vezels om een perfect gedefinieerde lengte op te bouwen. Aanbrengen is simpel. Plaats het borsteltje simpelweg bij de aanzet van de wimpers en veeg de verlengende mascara tot aan de uiteinde.

3. Natuurlijk volume

Is het voor jou belangrijk dat je oogopslag er zo natuurlijk mogelijk uit ziet? Creëer natuurlijke volumineus uitziende wimpers met de Volume Million Lashes Classic mascara van L’Oréal Paris. Deze klassieker is fantastisch voor de wimperperfectionist, die een hekel heeft aan klonterige wimpers die allemaal aan elkaar geplakt zitten. De borstel zorgt ervoor dat elke wimper perfect gesepareerd is. De niet-klonterende collageen formule maakt de wimpers dikker en scheidt elke wimper van hoek tot hoek - waardoor je een adembenemende, ultra-volumineuze wimperlook krijgt.

Het ingebouwde veegsysteem houdt de borstel vrij van klonten, waardoor exact de juiste hoeveelheid mascara op het borsteltje komt. Deze mascara is ook een uitstekende keuze voor mensen met gevoelige ogen. De formule is geurvrij, door oogartsen op allergieën getest en geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

Twijfel je of een zwarte mascara wel de juiste kleur voor je is? Als je wimpers van nature zwart zijn, geeft een zwarte mascara een natuurlijke uitstraling. Bruine mascara werkt goed voor een meer natuurlijke look bij mensen met blond haar en een lichte huid. En omdat bruin bijna complementaire kleur is voor blauw en groen, laat een bruine mascara blauwe en groene ogen extra knallen.

4. Voor gevoelige ogen

De L'Oréal Paris Lash Paradise Mascara heeft een zachte borstel voor zijdezachte applicatie, wat hem bijzonder geschikt maakt voor mensen met gevoelige ogen. Deze mascara vormt de perfecte basis voor volumineuze wimpers. De formule bevat castorolie, korenbloemwater en rozenolie. Dit zijn stuk voor stuk verzorgende ingrediënten die helpen je wimpers te verzorgen en zacht te houden. Hoe te gebruiken: beweeg het borsteltje in een zigzaggende beweging van de wimperaanzet naar de uiteindes voor het beste resultaat.

Tip: gebruik de Lash Paradise Primer voor extra volume, lengte en wimperverzorging. Een primer helpt bij het creëren van een glad canvas voor het aanbrengen van make-up. De Lash Paradise Primer doet hetzelfde voor het aanbrengen van mascara. Het is een lichtgewicht primer die zorgt voor een gelijkmatige basis en versterkt tegelijkertijd de effecten van je favoriete L'Oréal Paris mascara.