Langduring, koel kleurresultaatDe unieke Cool Blondes kleurcollectie van Préférence biedt jouw haar een stralend en rijk kleurresultaat. Deze kleuren zijn speciaal ontworpen met een perfecte mix van koele pigmenten, namelijk met as- en parelmoerreflecties, voor een koele en pure, blonde kleur. Bovendien zorgt deze mix van pigmenten voor een kleurresultaat die het licht reflecteert en de natuurlijke nuances van jouw haar versterkt. Zo stralen jij en je haren als nooit tevoren! Wat de Cool Blondes kleuren ook prettig maakt, is dat je het mooie kleurresultaat vol glans lang kunt behouden. Vraag je je af hoe dit mogelijk is? Lees hieronder meer over de componenten die deze permanente haarkleuringen zo fijn maken!

Een stralende boost voor je haarIn de verpakking van een Préférence Cool Blondes haarkleuring vind je 5 componenten: de kleurgel, de ontwikkelcrème, de shine oil, het anti gele gloed purple haarmasker en natuurlijk een paar handschoenen. Met deze tools heb jij alles in huis om jouw lokken zelf een stralende, blonde look te geven. De kleurgel meng je met de ontwikkelcrème en de shine oil. De toevoeging van deze shine oil is wat bijdraagt aan een glanzend resultaat! Deze olie is verrijkt met bloemoliën en heeft en bloemengeur voor een aangename geurervaring tijdens het kleuren. Tot slot vind je in je verpakking ook het anti gele gloed haarmasker dat bestemd is voor gebruik na het kleuren. Dit verzorgend haarmasker is verrijkt met paarse pigmenten om gele ondertonen te neutraliseren. Zo geniet jij tot wel 6 weken lang van een koele, blonde kleur!

Een Cool Blondes kleur bereikenTijdens het ontwikkelen van deze adembenemende koele kleuren hebben we inspiratie gehaald uit net zulke coole en koud gekleurde steden en landen over heel de wereld. De asblonde kleuren zijn beschikbaar in verschillende kleurhoogtes en nuances. Zo kun je gaan voor de donkerste variant 7.1 Asblond, geïnspireerd op het geraffineerde IJsland of voor de iets lichtere 8.1 Licht Asblond die eer doet aan de verlichte straten van Kopenhagen. Zou je nog lichter willen gaan met je asblonde kleur? Ga dan voor de lichtste variant, 10.1 Extra Licht Asblond, geïnspireerd door de Scandinavische stad Helsinki. Wat alledrie de kleuren gemeen hebben is dat ze een dominante asnuance bevatten, voor een extra asblond kleurresultaat. Op zoek naar een koele, maar extra speelse kleur? Ga dan voor de Préférence Cool Blondes variant 8.12 Licht As Beigeblond die net zo subliem is als het noorderlicht dat weerkaatst op de bevroren meren in Alaska. De 9.12 Extra Licht As Beigeblond is juist geïnspireerd door de ijzige diamant van het oosten, namelijk Siberië en is net even een tintje lichter. Deze kleuren bevatten niet alleen een asnuance, maar ook een koele parelmoernunce die extra leven blaast in jouw kleurresultaat.

De kleuren van Préférence Cool Blondes

Bekijk hieronder ons Préférence Cool Blondes assortiment waarmee je een koel blond kleurresultaat vol reflecties bereikt!

1 resultaten

Préférence Cool Blondes Virtueel TestenWord jij ontzettend enthousiast van Préférence Cool Blondes, maar twijfel je toch of deze koele, blonde kleuren je zullen staan? Om je het makkelijker te maken, geven we je de mogelijkheid om het eindresultaat te bekijken voordat je écht aan de slag gaat met deze haarkleuring. Dit kan namelijk met behulp van onze Virtual Try On tool! Test de Cool Blondes nu gemakkelijk met behulp van de camera van jouw mobiele telefoon, laptop of tablet.

VIRTUEEL TESTEN