Woken Up To Dark Circles Time For A Caffeine Kick Hero

Heb je 's morgens last van donkere kringen? Tijd voor een cafeïne-kick!

Cafeïne... Deze stof doet veel meer dan ons 's morgens helpen met wakker worden. Het is namelijk niet alleen een actief ingrediënt tegen vermoeidheid, het vermindert tevens donkere kringen.

TIP
1

De voordelen van cafeïne, onze beste vriend in de vroege ochtend

Cafeïne is niet alleen handig om goed wakker te worden of om vergrote poriën te bestrijden. Wist je dat het ook uitermate geschikt is voor het bestrijden van donkere kringen rond de ogen? Je kent het wel: slaapgebrek, lange werkdagen, gekluisterd achter de pc... Een ultra-verbonden super drukke levensstijl die vroeg of laat grote schade aan onze oogcontouren aanricht. Dit is het MEEST gevoelige deel van ons gezicht, aangezien de huid rond onze ogen veel dunner is dan elders. Hier ontstaan vaak donkere kringen, bestaande uit vervelende bruine, blauw-paarse tinten die worden veroorzaakt door een slechte bloedcirculatie. De oplossing? Stimuleer de bloedsomloop voor heldere, klaarwakkere ogen.

TIP
2

Cafeïne: de aartsvijand van donkere kringen

Klaar om te ontdekken wat cafeïne voor je ogen kan doen? Cafeïne verbetert de vochtafvoer van weefsels en stimuleert de bloedsomloop. Heeft het daarnaast nog andere positieve effecten? Jazeker! Het bestrijdt vrije radicalen die de cellen van de opperhuid aanvallen, de celfunctie veranderen en vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Zorg er dus voor dat cafeïne op de lijst met ingrediënten staat wanneer je jezelf de volgende keer trakteert op een oogcontourcrème!