Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
VERANDERINGEN VAN DE HUID  TIJDENS DE MENOPAUZE

VERANDERINGEN VAN DE HUID TIJDENS DE MENOPAUZE

Welke huidklachten ontstaan er tijdens de menopauze?Gemiddeld begint de menopauze zo tussen je 45ste en 55ste. Je menstruatie wordt steeds onregelmatiger en blijft uiteindelijk helemaal weg. Je lichaam produceert tijdens de menopauze steeds minder oestrogeen (vrouwelijke hormonen) en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Ook zorgt de menopauze voor volumeverlies in het gezicht.


Oestrogeen zorgt ervoor dat lichaamseigen stoffen, zoals hyaluronzuur, worden aangemaakt door het lichaam. Wanneer de productie van oestrogeen daalt, daalt de aanwezigheid van hyaluronzuur in de huid. Hierdoor kan de huid minder goed vocht kan vasthouden, en kan er snel een droge huid ontstaan.De beste huidverzorging tijdens de overgang

In de strijd met huidveroudering die ontstaat tijdens de menopauze, kiezen sommige vrouwen voor een intensieve behandeling van hun huid. Vaak zijn deze behandelingen van professionele dermatologen op basis van Hyaluronzuur.

De Laboratoria van L'Oréal Paris hebben een alternatieve methode met bewezen effectiviteit ontwikkeld: een routine van gezichtsverzorgingsproducten met een hoge concentratie hyaluronzuur om de effecten van de menopauze op de de huid te verminderen.

De gezichtsverzorging van Revitalift Filler vult rimpels, geeft de huid meer volume en zorgt voor een zichtbaar jongere uitstraling.

De producten bevatten hyaluronzuur en fibroxyl.

• Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vocht wordt vastgehouden in het gezicht voor steverige wangen en een rimpelvullend effect. Het is één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. Je leest meer over hyaluronzuur in dit uitgebreide artikel.

• Fibroxyl stimuleert de collageenproductie, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt. Precies wat je huid nodig heeft tijdens de overgang!

 


Het gebruik van de Revitalift Filler lijn

Stap 1: Filler serum

De eerste stap is het aanbrengen van het filler serum. Deze gebruik je dagelijks onder je dag- of nachtcrème. Het serum van de Revitalift productlijn bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur. Dit zorgt voor een boost van de huid en vult rimpels en lijntjes, geeft volume en versterkt het effect van je dagcrème.
Omdat het product zo geconcentreerd is, is een kleine dosering al genoeg. Je kunt het product daarom druppel voor druppel aanbrengen. Twee tot drie druppels zijn al genoeg.

Revitalift Filler Nachtverzorging | L'Oréal Paris

Stap 2: Dagverzorging tijdens de menopauze

Na het serum is het tijd voor de dagcrème. Deze niet-vette crème geeft direct een voelbaar zacht gevoel op de huid. Het bevat zowel hyaluronzuur als fibroxyl voor een volumeboost. Ook zorgt de Filler dagcrème voor een intense hydratatie van de huid.

Revitalift Filler Dagverzorging | L'Oréal Paris

Stap 3: Nachtverzorging

Het beste moment om je huid te herstellen is ’s nachts. De huidcellen delen zich dan twee keer zo snel als overdag. Om dit proces te helpen, heeft de nachtcrème een andere samenstelling dan de dagcrème. Het is een gel achtige balsem die smelt op je huid. Het zorgt ervoor dat het niveau van hyaluronzuur ’s nachts op peil gehouden wordt waardoor vouwen en slaaplijntjes in het gezicht verminderen.

Revitalift Filler Nachtverzorging | L'Oréal Paris

Stap 4: Oogcrème

Na het aanbrengen van de dag- of nachtcrème is het tijd voor de oogcrème. De Revitalift Filler oogverzorging bevat de hoogste concentratie hyaluronzuur van alle oogverzorgingsproducten van L’Oréal Paris. Dit zorgt ervoor dat kraaienpootjes zichtbaar worden verminderd en dat de huid rondom de ogen veerkrachtiger en steviger wordt.

Revitalift Filler Oogverzorging | L'Oréal Paris

Stap 5: Masker

Maak je gezichtsverzorgingsroutine af met het nachtmasker van Revitalift Filler. Het eerste masker van L’Oréal Paris met honderden plumpy parels om de huid gedurende de nacht tot 8 uur lang voortdurend te boosten met een hoge concentratie hyaluronzuur.

Revitalift Filler Masker | L'Oréal Paris

Volumegevende filler en crèmes

Zonder dat er een naald aan te pas komt, zijn de resultaten van de L’Oréal Paris Revitalift Filler lijn verbluffend.


✓ Al na vier uur merk je dat je huid steviger en elastischer oogt en aanvoelt.
✓ Je huid is tot 48 uur intens gehydrateerd.
✓ Je wangen worden verstevigd.
✓ Rimpels en lijntjes zijn aanzienlijk verminderd.


Gebruik Revitalift Filler vanaf vandaag, voor een zichtbaar jongere uitstraling.


Revitalift Filler Gezichtsverzorging | L'Oréal Paris

Alle wetenschappen van schoonheid

#message

Meer informatie