Pro Xylane A Furrow Busting Active Ingredient Article

Pro-xylane, een actief ingrediënt dat rimpels verwijdert

Onze huid wordt fijner en kwetsbaarder naarmate we ouder worden. Het collageengehalte daalt, wat leidt tot lijntjes en rimpels. Gelukkig is er Pro-xylane, een krachtig actief ingrediënt tegen rimpels.

TIP
1

Rijpe huid en tekenen van veroudering

Onze huid wordt met de tijd slapper... Deze verslapt naarmate zij minder vol en stevig wordt. Huidcellen die de huid ondersteunen, kunnen het tempo niet bijhouden, de celvernieuwing vertraagt en de collageenproductie stagneert. Onze huid wordt dun en kwetsbaar, rimpels worden dieper en lachrimpels blijven zichtbaar. De invasie van diepe rimpels is een feit. Rimpels zijn echter niet alleen leeftijdsgebonden - roken, blootstelling aan de zon, vervuiling en levensstijl hebben allemaal invloed op onze huid. Fronslijnen, kraaienpootjes, lachrimpels, traangleuven, fijne rimpeltjes boven onze mond. Maar geen paniek, wij bieden hulp! Tegenwoordig zijn er verzorgingsproducten die zijn ontworpen om de diepste rimpels aan te pakken.
TIP
2

Pro-xylane, de nieuwste superster tegen veroudering

Pro-xylane is afkomstig van een natuurlijke suiker genaamd Xylose en is het eerste wereldwijde actieve, antiverouderingsmolecuul dat in staat is de extracellulaire matrix van onze huid opnieuw op te bouwen. Met andere woorden: Pro-xylane herstructureert alle ondersteunende weefsels van onze huid. Het kan diepe rimpels, een droge huid en verslapping aanpakken, om onze huid jeugdig vol te maken. Het resultaat? Volop stevigheid! Door regelmatig producten met Pro-xylane toe te passen, wordt je huid vol, glad, egaal en glanzend.