Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Hét stappenplan voor  een egale zomerse kleur

Hét stappenplan voor een egale zomerse kleur

De zelfbruiners van L’Oréal Paris zijn ideaal voor een zomerse, egale teint, zonder je huid onnodig bloot te stellen aan de zon. De zelfbruinende producten moeten alleen wel met zorg worden aangebracht. En gelukkig is dat helemaal niet zo lastig! Volg onderstaande stappen voor een perfect gebruinde huid!
1. De huid scrubben


Mocht je nog een laagje zelfbruiner op je huid hebben, verwijder deze dan eerst. Ga hiervoor vijf minuten in een lauwwarm bad of onder de douche en gebruik daarna een zachte, korrelige scrub om de bovenste (dode) huidlaag te verwijderen. Ook als je geen oude laag selftan op hebt is het verstanding om je huid te scrubben, voor het beste egale resultaat. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Sugar Scrubs Glow.

Sugar Scrubs Glow


2.  De zelfbruiner aanbrengen


Breng de zelfbruiner aan op de huid. Zorg ervoor dat de zelfbruiner op alle plekken van het lichaam goed is aangebracht, doe dit om te voorkomen dat er oneffenheden ontstaan. Begin altijd met een dun laagje en herhaal dit een aantal keer om een donkerder effect te krijgen. Met een paar dunne laagjes zelfbruiner wordt het resultaat mooier dan in één keer een dikke laag. Na 2 uur zal de eerste kleur verschijnen. Laat alvorens het aankleden het product wel goed drogen, dit voorkomt het risico op vlekken.

Heb je het product met je handen aangebracht? Was dan na afloop je handen met zeep. Let erop dat je ook goed de plekjes tussen je vingers wast, want als daar nog restjes van de zelfbruiner zitten, zal deze huid verkleuren.

Sublime Bronze Zelfbruinende Melk | L'Oréal Paris


3. Herhalen voor een egaal resultaat


Gebruik het product dagelijks tot de gewenste kleur is bereikt. Smeer daarna 2 tot 3 keer per week om de gewenste kleur te onderhouden.

De laatste stap is natuurlijk genieten van je heerlijke bruine teint! Ben je tóch niet helemaal tevreden? Geen paniek! Overal is een oplossing voor!Lees ook:

Hoe werken zelfbruiners?
Wat als het toch mis is gegaan?

ALLE ZELFBRUINER TIPS

#message

Meer informatie