How To Get Long Luscious Lashes Article

3 make-up tips om de tijd terug te draaien

Het behouden van een jeugdige uitstraling is het doel elke beauty routine. Onze anti-aging- en anti-rimpelverzorging is zeker effectief, maar vergeet niet wat make-up kan doen. Hier zijn 3 eenvoudige tips om jouw jeugdige uitstraling terug te krijgen!

TIP
1

Een frisse uitstraling

Zorg ervoor dat je je huid grondig reinigt voordat je een foundation aanbrengt. Hydrateer met een anti-agingscrème die niet te dik is (anders hecht je make-up niet) en breng een primer aan om fijne lijntjes gladder te doen lijken. Een dikke laag foundation aanbrengen is geen succes: houd het luchtig. Breng de foundation aan met een make-up kwast, omdat je het product dan gemakkelijker egaal over je huid te kunt verdeleen. Kies daarnaast voor een vloeibare textuur die je op het midden van je gezicht aanbrengt, werk vervolgens naar boven en naar buiten zonder aan je huid te trekken. Je kunt ook een highlighter (crème of poeder) aanbrengen om het licht op je gelaatstrekken te reflecteren. Om een mooie, perzikkleurige huidskleur te krijgen, kun je een crèmekleurige blush op de bovenkant van je jukbeenderen aanbrengen - een warme roze of oranje tint is hiervoor de juiste kleur. Dit zal helpen om die jeugdige uitstraling te bereiken. Breng de blush aan op het uitstekende deel van je wangen, zodat je gezicht er niet hol uit komt te zien. Het resultaat: een jeugdige, gladde, roze, stralende huid!
TIP
2

Een jeugdige blik

Door donkere kringen, wallen en hangende oogleden kunnen we er ouder en vermoeider uitzien. Begin met het aanbrengen van een egaliserend oogserum dat helpt om de huid strakker te maken. Breng vervolgens een anti-aging concealer aan en gebruik deze niet alleen op donkere kringen, maar ook langs je wenkbrauwbot, de binnenhoek van je ogen en onder je onderste wimpers. Dit zal je look direct opfrissen en je er jonger uit laten zien! Breng een bruin oogpotlood aan op je bovenste oogleden, werk vanuit de binnenhoek naar buiten en dep het er voorzichtig in. Gebruik geen vloeibare eyeliners, omdat ze de neiging hebben om in eventuele rimpels rond de ogen te lopen. Breng vervolgens een lichtgekleurde oogschaduw aan op de ogen. Wat bereik je hiermee? Het helpt je een open en frisse blik te krijgen. Vermijd de look van smokey eyes, omdat deze je er ouder uit kan laten zien, vooral als we een beetje moe zijn. Maak je look af met een laag mascara op je bovenste en onderste wimpers. Mascara aanbrengen op je onderste wimpers geeft je ogen meer volume. Resultaat: Zeg gedag tegen donkere kringen en hallo tegen een frisse blik!
TIP
3

Een oogverblindende glimlach

Begin met het aanbrengen van een antirimpelcrème en een egaliserende primer rond en boven je mond, om de tekenen van veroudering die op deze kwetsbare zone opduiken te bestrijden. Rimpels rond onze lippen verschijnen vaak vroeg en onze mondcontouren verliezen hun stevigheid. Deze twee tekenen van ouderdom zorgen ervoor dat we onze jeugdige uitstraling verliezen. Door onze lippen zachtjes te scrubben en te hydrateren, worden alle dode huidcellen verwijderd, waardoor onze cupidoboog langer stevig blijft. Om volle, verzorgde lippen te krijgen, ga je voor een lipstick met satijnen finish en een lichtgekleurde lipstick en lipliner. Donkere, matte kleuren laten de lippen er dunner en strenger uitzien. Getinte of heldere lippenbalsems die collageen bevatten, werken ook heel goed als je volle lippen wilt creëren. Ze maken onze liphuid voller en gladder. Resultaat: een oogverblindende glimlach!