Get The Naturally Glowing Nomakeup Look Hero

De no make-uplook met een natuurlijke glow!

De no make-up look is het helemaal op dit moment. Maar weinig tot geen make-up in combinatie met een stralende huidskleur kost wel wat moeite! Lees hier onze tips om tekenen van vermoeidheid te verbloemen en je natuurlijke huidskleur terug te krijgen.

TIP
1

Reinig je gezicht

Wil je een vermoeide, bleke, doffe huid en vermoeide ogen opfleuren? Dan moet je daar hard voor werken. We kunnen allemaal een prachtige, stralende huid bereiken, maar dan moet je het wel serieus aanpakken! Begin met een grondige reiniging waarbij je je concentreert op je T-zone (voorhoofd, neus, kin) om make-up, overtollig talg en vervuiling te verwijderen. Verwen jezelf bovendien met een wekelijkse gezichtsscrub om dode huidcellen te verwijderen die de huid kunnen verstikken.
TIP
2

Hydrateer je huid

Zodra je gezicht helemaal schoon is, is het tijd om te hydrateren. Breng een crème aan die geschikt is voor jouw huidtype en die de huid gedurende de dag voedt en beschermt. Kies voor een rijke, romige, kalmerende textuur als je een droge huid hebt of een talgverwijderende matterende crème als je een vette huid hebt. Breng met kleine, ronddraaiende bewegingen aan en vergeet je hals niet!
TIP
3

Geef je uitstraling een boost

Houd je van een onopvallende make-up look? Vloeibare texturen kunnen onzuiverheden camoufleren zonder je huid met een kleur te bedekken. Zowel BB- als CC-crèmes egaliseren en corrigeren de huidskleur, terwijl ze je een gezonde glans en natuurlijke uitstraling geven. Breng daarna een transparante poeder aan voor een fluweelzachte, matte finish. Het is verstandig om weg te blijven van foundation als je een no make-up look wil.
TIP
4

Laat je ogen spreken

Er is een effectieve manier om tekenen van vermoeidheid te verbergen: concealer! Kies een concealer die een halve tint lichter is dan je huid en breng deze aan door zachtjes met je vingertoppen te deppen. Je kunt ook kleurcorrigerende concealers gebruiken: groen om rode vlekken te verbergen en beige om pigmentvlekken te verbergen.
TIP
5

Een warme finishing touch

Voeg een beetje warmte toe door een bronzing poeder op je gezichtscontouren te gebruiken die past bij je huidskleur: op het midden van je voorhoofd, de neusbrug en de bovenkant van je jukbeenderen. Breng vervolgens een vleugje blush aan, een slimme en effectieve manier voor het creëren van een frisse uitstraling! Een roze of peach kleur onder je jukbeenderen geeft je een gezonde look!