Your Unique Skin Anti Ageing Products For Different Skin Types Hero

Voor elk huidtype een eigen anti-aging product

Er verschijnen steeds meer lijntjes en rimpels, het huidoppervlak van je gezicht verandert, je huid wordt stugger en minder soepel ... Het is tijd om na te denken over anti-aging huidverzorging om je jonge huid terug te krijgen! Enkele tips om de juiste anti-aging huidverzorging voor jouw huidtype te kiezen.

TIP
1

Anti-rimpelcrème: de eerste stap

We zien allemaal op tegen het verschijnen van rimpels, die onze 'ware' leeftijd kunnen verraden. Sommige rimpeltjes zijn wel charmant, zoals die in onze ooghoeken of kuiltjes in de wangen, maar de meeste zien we liever niet. Helaas heeft nog niemand een wondercrème uitgevonden waarmee we de volgende ochtend wakker worden met een soepel babyhuidje. Anti-rimpelcrèmes kunnen echter de tekenen van huidveroudering daadwerkelijk verminderen. Ze vertragen de vorming van rimpels, verminderen de reeds verschenen rimpels, hermodelleren het huidoppervlak van het gezicht en maken de huid voller. Aangezien we niet allemaal dezelfde huid hebben, bestaan er verschillende soorten huidverzorging voor verschillende huidtypes.
TIP
2

De juiste anti-rimpelcrème voor jouw huid

- Droge huid: een strak aanvoelende en jeukende huid, die gemakkelijk rood wordt bij temperatuurschommelingen, heeft hydratatie nodig. Kies voor een anti-rimpelcrème die rijk is aan vochtinbrengende bestanddelen. Dit is nog meer van belang na de overgang, als de huid kwetsbaarder en dunner wordt. Hydraterende huidverzorging beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf (vervuiling, tabak, zon, enz.). Een anti-rimpelcrème die rijk is aan vochtinbrengende bestanddelen houdt de huid in balans doordat het vocht in het huidoppervlak vastgehouden wordt. Het resultaat: een gehydrateerde, frisse huid!

- Normale tot gemengde huid: je voorhoofd, neus en kin scheiden meestal te veel talg af en hebben een onregelmatige textuur, terwijl je wangen juist mat en egaal zijn ... Probeer eens een licht product, hydraterend maar niet te voedend, matterend maar niet te rijk. Kies een lichte anti-rimpelcrème. Het resultaat: een gehydrateerde, matte en stevige huid!

- De rijpere huid: iedereen wordt anders ouder, dus bij sommige vrouwen verschijnen de rimpels eerder en worden ze dieper. Voor het hermodelleren en gladder maken van het gezicht kies je een anti-rimpelcrème die niet alleen de voorhoofdsrimpels of lijntjes rond de mond aanpakt, maar ook de contouren van het gezicht en de hals. Het resultaat: een stevigere huid en minder rimpels!

- Een doffe huid: als je last hebt van een grijzige, futloze en vermoeide huid, kies dan huidverzorging die rijk is aan anti-oxidanten. Deze bestrijden de vrije radicalen die een doffe huid veroorzaken. Of probeer eens een highlighter of anti-vermoeidheidsproduct. Het resultaat: een stralende, stevige huid!

- Donkere vlekken: bruine vlekken worden veroorzaakt door te veel blootstelling aan de zon met te weinig bescherming. Het gevolg: de aanmaak en distributie van melanine in de huid raakt ontregeld, wat op zijn beurt weer zorgt voor donkere plekken. Gebruik een anti-aging of anti-rimpelcrème met een SPF om het verschijnen van deze donkere vlekjes tegen te gaan – óók in de winter! Het resultaat: een heldere, beschermde en gezonde huid.