Life At 30 Skincare Essentials

Ben je in de 30? Ga voor essentiële huidverzorging

Je hebt een mijlpaal bereikt en nu wil je het beste voor je huid. Onzuiverheden uit je jeugd zijn slechts nog een vage herinnering, maar je hebt de eerste gevreesde rimpels gezien. Tijd om de reinigende, hydraterende en antiverouderende zware artillerie te voorschijn te halen!

TIP
1

Reinig voor een stralende huid

Schone huid = egale huid.

Dit is het moment om te beginnen met een rigoreus verfrissend ochtendritueel voor de huid, gevolgd door een diepe reiniging aan het einde van de dag. Om een slaperige, roodachtige huidskleur nieuw leven in te blazen, moet je alle gifstoffen aan het oppervlak verwijderen die je huid 's nachts heeft verwijderd: gebruik een wattenschijfje, doe daar reinigingslotion op en eindig met een spray bronwater - heel eenvoudig!

Diepgaande reiniging is de gouden regel voor 's avonds. Reinigend water, nevel, lotion, olie, mousse...

Wat je ook kiest, het moet het vuil dat overdag is ontstaan kunnen verwijderen: make-up, vervuiling, rook, vuil, enz. Breng je reiniger aan en blijf doorgaan tot je huid brandschoon is. Eindig met een zachte toner om je huid te kalmeren.

 
TIP
2

Hydrateer voor een stralende huid

Hydrateren is ongeacht je leeftijd de perfecte manier om je huid er prachtig uit te laten zien. Zodra je 30 bent, begint je huid uit te drogen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering: ongelijkmatige huidskleur, kraaienpootjes en fronsrimpels. Er valt dus niet te onderhandelen: gebruik hydraterende crème! Dat is echt de beste manier om rimpels op afstand te houden. Vochtinbrengende crèmes zitten tegenwoordig boordevol ultra-hydraterende actieve bestanddelen zoals hyaluronzuur en glycerine. Zorg ervoor dat je 's ochtends en 's avonds hydrateert, ongeacht de tijd van het jaar.
 
TIP
3

Huidverzorgingsproducten voor een soepele, stralende huid

Je moet nu overwegen om te investeren in anti-aging producten om de tekenen van huidveroudering uit te stellen. Op 30-jarige leeftijd hebben rimpels nog geen groeven gevormd, dus er is nog tijd om ze te stoppen. Pas op fruit gebaseerde producten toe voor hun antioxiderende werking en vitamine C-gehalte, aangezien deze ook helpen om je huid te beschermen tegen schadelijke uv-stralen.

Ze zijn echter niet ontworpen om een zonnebrandcrème te vervangen: een essentieel onderdeel van de schoonheidsroutine als je ouderdomsvlekken wilt voorkomen! Scrub je huid ook wekelijks. Naarmate je ouder wordt, vertraagt de celvernieuwing. Exfoliëren stimuleert het vernieuwingsproces omdat het dode huidcellen verwijdert en ons een stralende huidskleur geeft. Overweeg ook oogcontourcrème om deze extreem kwetsbare zone te hydrateren. Kies voor zachte producten, met af en toe een oogcontourmasker als een goede leidraad!