Oil Based Cleansers A New Texture On The Block Hero

Kies voor elk seizoen de juiste textuur voor je huidverzorging

Serum, olie, crème, lotion, balsem ... soms weet je niet waar je moet beginnen. Onze behoeften en verlangens veranderen met het jaargetijde – hetzelfde geldt voor onze huidverzorgingsproducten.

TIP
1

Een serum voor de zomer

Bij heet zomerweer is het laatste wat we willen onze huid verstikken met zware crèmes. Toch willen we onze huid hydrateren. Met een serum heb je het beste van twee werelden. Dankzij de superlichte textuur trekt een serum snel in en voelt het alsof je nauwelijks iets op je gezicht hebt. Ondanks de vloeibare textuur is een serum niet minder effectief dan een vochtinbrengende crème. Serums bevatten in zelfs veel meer actieve ingrediënten! Kies er een op basis van je huidtype en behoeften: hydraterend, matterend, opvullend, anti-puistjes ... Bovendien breng je zonnebrandcrème direct na een serum makkelijker aan. Je kunt een serum ook 's avonds onder je nachtcrème aanbrengen. Vergeet ook 's zomers niet om een rijke nachtcrème te gebruiken, deze zal celregeneratie stimuleren.
TIP
2

Olie en balsem in de winter

Temperaturen onder nul, koude wind, de centrale verwarming op de hoogste stand ... tijdens de winter raakt onze huid snel uitgedroogd, waardoor de beschermende barrière zwakker wordt. Dit is het moment om voor een rijkere huidverzorgingsbehandeling te kiezen. Een olie is misschien voldoende, maar het is verstandig om olie te gebruiken in combinatie met een vochtinbrengende balsem. Je huid wordt diep gevoed en gehydrateerd. Het voelt soepel aan en wordt beschermd tegen agressieve externe factoren. Onze favoriete combinatie: zoete amandelolie gevolgd door een sheaboter-balsem. Nog een tip: vervang zeephoudende douchegel door een doucheolie. Een doucheolie verzacht en voedt je huid nog meer.
TIP
3

Een crème voor in het voor- en najaar

De gemiddelde temperaturen en luchtvochtigheid in de lente en herfst zijn perfect voor de huid. Breng een vochtinbrengende crème aan die past bij jouw behoeften (matterend, volumegevend, antirimpel), met een textuur die comfortabel aanvoelt om aan te brengen.