OMDAT ONZE PLANEET HET WAARD IS!

Negen en een half jaar.
Zo lang hebben we nog om de grootste uitdaging ooit aan te gaan: het aanpassen van hoe wij produceren, handelen en innoveren om onze ecologische voetafdruk drastisch te verminderen en onze gebruikers te stimuleren bewuster te consumeren.
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " Niet alleen lege woorden...", "description": " Ons Manifesto", "thumbnailUrl": "https://www.loreal-paris.nl/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/master/dmi/because-our-planet-is-worth-it/landing-page/video-manifesto.jpg?rev=2741755a913c4219925e1f1a2a846cfd", "uploadDate": "2021-05-03T13:41:14+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/dHjHEegT1Ao" }

ONZE BELOFTE: HET HALVEREN VAN ONZE CO2-UITSTOOT TEGEN 2030


Als het nummer één beauty-merk wereldwijd heeft L'Oréal Paris de plicht om de voorloper te zijn op het gebied van duurzaamheid. Dat is waarom we op alle niveaus actie ondernemen om onze CO2-uitstoot per product te verminderen.

ONTDEK ONS ACTIEPLAN

“Dit is het moment om duurzame innovatie te versnellen, de omslag naar een circulaire economie te maken en de impact van onze producten te verminderen.”

Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President, L'Oréal Paris.

WE INVESTEERDEN 10 MILJOEN EURO IN MILIEUPROJECTEN DIE VROUWEN ONDERSTEUNEN


Omdat vrouwen en meisjes de grootste slachtoffers zijn van klimaatverandering, ondersteunt L'Oréal Paris zes milieuprojecten die de CO2-uitstoot in de atmosfeer verminderen én lokale vrouwen en meisjes ondersteunen.

BEKIJK ONZE DOELEN

ONZE ALLERBESTE DUURZAME PRODUCTEN


Daden zeggen meer dan woorden! De uitdagingen die bij klimaatverandering komen kijken hebben nu al een impact op L'Oréal Paris. Ontdek de producten die om jouw schoonheid én de planeet geven.

VOORUITSTREVENDE PRODUCTEN

VOLG ONZE DUURZAAMHEIDSACTIES EN -PROGRAMMA’S


Ons jaarlijkse duurzaamheidsrapport laat zien hoe we de afgelopen twaalf maanden zijn verbeterd in het verminderen van onze CO2-voetafdruk.

Rapport dowloaden
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.nl/loreal-for-the-future", "name": "loreal-for-the-future" } } ] }