True Match Poeder Matterende Poeder C2 Rose Vanilla

✓ Crème poeder die zich gemakkelijk met de huid mengt
✓ Laat de huid er egaler uitzien
✓ Voor een natuurlijk uitziend resultaat

Productinformatie
Gebruiksaanwijzing

Hoe kies je de goede kleur poeder?

Kies de juiste True Match Concealer met hulp van de unieke kleurnamen:

 

Stap 1: Bepaal jouw ondertoon, is deze warm, koel of neutraal? De letter in de kleur naam staat voor een Warme (D/W), Koele (R/C), of een Neutrale (N) ondertoon.

Stap 2: Kies de juiste kleur Het cijfer in de naam staat voor de kleur: deze gaat van licht (1), naar donker (10).

Breng de concealer aan op de overgang van de kaaklijn naar de hals. De juiste kleur L'Oréal concealer wordt één met je eigen huidskleur.

 

True Match poeder aanbrengen als onderdeel van jouw True Match routine:

Stap 1: Gebruik de True Match Foundation om de huid een egale look te geven. Breng de foundation aan met schone vingers, een kwast of make-up sponsje. Een kwast geeft een minder dekkend resultaat dan een make-up spons, zodat jij bepaalt hoe dekkend jij het product wil aanbrengen.

 

Stap 2: Breng True Match Concealer aan om donkere kringen, wallen of rode plekjes te verbloemen. Voor een wakkere blik kies je voor een lichtere concealer dan de huid voor onder de ogen. Om plekjes op de huid te verbergen kies je juist een concealer die dezelfde kleur heeft als de huid.

 

Stap 3: Voor een glansvrij resultaat breng je True Match Poeder aan. Focus je hierbij op de T-zone van het gezicht (het voorhoofd, de brug van de neus en de kin).

 

Stap 4: Voor een frisse uitziende look en een kleur op de wangen kun je kiezen om de look af te maken met de True Match Le Blush. Breng deze aan met het bijbehorende kwastje op de appeltjes van de wangen voor een mooie blos.

Gebruiksaanwijzing
C2 Rose Vanilla
True Match
Poeder Matterende Poeder C2 Rose Vanilla