Is My Pillow Causing Wrinkles True Or False Hero

Waar of niet waar: veroorzaakt mijn kussen rimpels?

Zou mijn kussen de reden kunnen zijn voor de lijnen op mijn gezicht? Doet mijn schoonheidsslaapje niet wat het moet doen? Lees hier alles over slaaplijntjes, deze beroemde rimpels die 's ochtends gewoon niet weggaan!

TIP
1

Slaaprimpels verschijnen gedurende de nacht

Waar: het is duidelijk dat niet de slaap achter deze lijnen zit, maar eerder het gewicht van je hoofd op je kussen, dat op zijn kant rolt en plooien in je voorhoofd maakt. Geen probleem als je 25 bent, want je huid is nog steeds soepel en de plooi gaat weer weg! Maar met de leeftijd verliest de huid het van nature aanwezige elastine en collageen in je lichaam. Het resultaat: de huid is minder soepel en de dermis breekt gemakkelijker, waardoor rimpels voorgoed blijven zitten. Slaaplijntjes verschijnen op je wangen, verticaal, aan de zijkant van je gezicht bij de kraaienpootjes of diagonaal op je voorhoofd. Dit is de slaaplijn, of rimpel.
TIP
2

Mijn kussen is verantwoordelijk voor mijn slaaplijntjes

Waar en niet waar: als je zonder kussen op je rug slaapt, behoren slaaprimpels tot de verleden tijd... Aangezien we allemaal wat comfort nodig hebben om in slaap te vallen (en daarom een zacht kussen willen) en we ongeveer 20 keer per nacht bewegen (meestal zonder het te beseffen), is het duidelijk dat het kussen een noodzakelijk onderdeel is van onze slaaproutine, maar niet zo onschuldig. Onze tip: gebruik een satijnen kussensloop die, in tegenstelling tot katoen of polyester, geen afdrukken achterlaat op de huid. Wikkel anders je kussen in een satijnen sjaal. Of verander van kussen! Sommige speciale kussens kunnen je helpen op je zij te slapen zodat de druk van de voorkant van je gezicht gehaald wordt, waardoor slaaplijntjes worden verminderd.
TIP
3

Als ze eenmaal verschijnen, verdwijnen slaaprimpels niet meer

Niet waar: crèmes op basis van hyaluronzuur kunnen helpen om de elasticiteit van je huid te behouden en rimpels op te vullen. Dankzij dit krachtige bestanddeel, dat ook via injecties kan worden toegediend, wordt de huid voller, wordt het volume in het gezicht hersteld, zien de wangen er ronder uit en wordt het huidoppervlak gladder. Het probleem van een rijpere huid waarop markeringen blijven zitten, is ook vaak het gevolg van een tragere doorbloeding van de huid. Breng deze vochtinbrengende crèmes 's ochtends en 's avonds met kleine ronddraaiende masserende bewegingen aan zodat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt en de huid minder snel markeringen laat zien!