How To Choose The Right Concealer To Banish Dark Circles Hero

Zeg vaarwel tegen donkere kringen

Je bent wakker geworden met lelijke donkere kringen onder je ogen ... Niet de beste start van de dag. Maar geen paniek! Je kunt voorgoed van deze donkere kringen afkomen en er 's ochtends fris en uitgerust uitzien. Donkere kringen: waar of niet waar?

TIP
1

Donkere kringen worden altijd veroorzaakt door een gebrek aan slaap

Niet waar. Slapeloosheid, korte nachten, slechte slaapkwaliteit ... Vermoeidheid is een van de hoofdoorzaken van donkere kringen, maar het is niet de enige. Ook ademhalingsproblemen, een slechte bloedsomloop, te veel cafeïne en stress kunnen boosdoeners zijn.
TIP
2

Donkere kringen en wallen zijn hetzelfde

Niet waar. Donkere kringen en wallen hebben verschillende oorzaken. Donkere kringen worden veroorzaakt door een slechte bloedsomloop. Hierdoor ontstaat een opeenhoping van bloed onder de ogen. De aangetaste bloedvaten veroorzaken vervolgens een blauwachtige of paarse kleur. Wallen zijn het gevolg van vetophopingen onder de oogleden.
TIP
3

Zorgvuldige reiniging helpt donkere kringen te verwijderen

Waar. Reiniging is essentieel voor een frisse uitstraling. Als je je huid reinigt verwijder je onzuiverheden die de oogcontour dof maken. De kwetsbare zone onder je ogen kan weer ademen. Als je je make-up niet verwijdert of je huid niet goed reinigt, zullen zelfs de beste oogcontourbehandelingen niet het gewenste effect hebben.
TIP
4

Cafeïne is slecht voor donkere kringen

Niet waar. Je hoeft geen koffie onder je ogen te smeren. Maar een oogcontourbehandeling rijk aan cafeïne is een goed idee. Ook aloë vera, gistextract of hulstwortel zijn goed voor het stimuleren van de bloedstroom. Breng de oogcontourbehandeling 's ochtends en ' s avonds aan na je gebruikelijke crème. De behandeling werkt optimaal op een goed gehydrateerde huid.
TIP
5

Een concealer is de beste manier om donkere kringen te camoufleren

Waar. Mits het de juiste kleur is, kan een concealer wonderen verrichten. Kies een wat lichtere kleur dan je foundation. Breng het met je vinger aan langs je wimperlijn en werk van binnen naar buiten. Breng de concealer vervolgens zachtjes met een kloppende beweging aan op de te behandelen zone, zodat de kleuren goed mengen.