De wetenschap achter Excellence Crème Universal Nudes

Blondines, brunettes en vrouwen met stralende rode lokken. Haarkleuren komen voor in veel verschillende kleuren. Hetzelfde geldt voor het scala aan huidskleuren dat de wereld rijk is. Elke vrouw beschikt over haar eigen, unieke schoonheidskenmerken. Daardoor lijkt het haast een onmogelijk opgave om exact de juiste kleur haarkleuring te kiezen, die helemaal bij jouw unieke huidskleur past. L’Oréal Paris onthult een universele oplossing voor een universeel probleem, met Excellence Crème Universal Nudes. De eerste natuurlijk ogende en verzorgende permanente haarkleuring, ontwikkeld om bij elke huidskleur te passen.*

*Getest op avatars met natuurlijke haar- en huidskleurcombinaties gebaseerd op wetenschappelijke publicaties.

Een formule die de natuurlijke schoonheid van elke vrouw versterkt

Excellence Crème is een haarkleuring voor thuis waarop vrouwen al jarenlang vertrouwen. De haarkleuring staat bekend om de optimale grijsdekking en het drievoudig verzorgende karakter. De kleuren van Excellence Universal Nudes gaan nog een stap verder. Deze haarkleuringen bevatten geen ammoniak en staan alle huidskleuren. Daarmee verlegt Excellence Crème Universal Nudes de grenzen van de haarkleurwetenschap.

Waarom staan de Universal Nudes kleuren iedereen?

Excellence Crème Universal Nudes is verkrijgbaar in een scala aan universeel passende kleuren. De formule bevat nuance U, die verwijst naar Universeel. Een unieke samenstelling van koele en warme nuances voor een kleurresultaat dat bij alle huidskleuren staat en natuurlijk oogt. De wetenschap hierachter? Een delicate mix van:

1. As voor een koele kleur, die neutraliseert
2. Parelmoer voor een weerspiegelend en natuurlijk effect
3. Goud voor een stralend resultaat

Het resultaat is een universeel passende kleur die bij iedere huidskleur matcht, gecombineerd met de optimale grijsdekking.
Onderdelen van de Universele U samenstelling

Een universeel passende haarkleur

Globaal zijn er zijn twee klassieke type kleurnuances in het haar te onderscheiden: de warme nuances en de koele nuances. In de meeste gevallen passen warme, gouden en koper tinten het beste bij zowel de warme olijfkleurige huidtint als de koele huidtint. As-tonen passen ideaal bij een huid die een wat meer roze ondertoon heeft. 

Voor de eerste keer zijn de wetenschappelijke teams er in de laboratoria van L’Oréal Paris geslaagd een formule te ontwikkelen voor een universeel passende haarkleuring die bij elke huidtint staat.*
*Getest op avatars met natuurlijke haar- en huidskleurcombinaties gebaseerd op wetenschappelijke publicaties.

“In de nieuwe Excellence Crème Universal Nudes lijn, hebben wetenschappelijke experts als: biologen, farmaceuten, biochemici en chemici een warme, gouden nuance en twee koele tonen – as en parelmoer – gecombineerd om zo één natuurlijke, harmonieuze nuance te creëren die elke huidskleur flatteert. We noemen deze nieuwe universele nuance ‘U’, omdat het bij elke huidtint past. Je loopt niet langer het risico een haarkleur te kiezen in een nuance die niet staat bij jouw huidskleur. Elke kleur is met behulp van kunstmatige intelligentie ontwikkeld en uitvoerig getest om de wereldwijde diversiteit aan huidskleuren te vertegenwoordigen.”

Elisabeth Bouhadana – Global Scientific Director, L’Oréal Paris International

Permanente haarkleuring met drievoudige verzorging

L’Oréal Paris Excellence Crème Universal Nudes is een permanente haarverf die past bij alle huidskleuren en tot 100% grijsdekking biedt.

1. De kleurcrème van de haarkleuring bevat een zorgvuldig samengestelde formule zonder ammoniak voor een aangename geur. De kleurcrème is verrijkt met beschermende en verzorgende ingrediënten die het haar voeden tijdens het kleuren.
2. De bijgevoegde milde pH Shampoo zorgt voor een verzorgende nabehandeling. Deze shampoo reinigt de hoofdhuid op delicate wijze en verzacht het haar om de glans te onthullen.
3. Het Licht en Voedend Haarmasker is verrijkt met ceramiden. Dit zorgt voor een langdurige verzorging van het haar, zonder het te verzwaren.

Daarmee is Excellence Crème Universal Nudes een permanente kleuring die zacht is voor hoofdhuid & haar.