Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


De unieke kracht van oliën

Ervaar de kracht van essentiële oliën in een gezichtsverzorging. Ontdek de Extraordinary olie voor het gezicht en de voedende dagcrème met oliën, speciaal voor de droge huid.

Help: een droge huid!

Geen zorgen, ongeveer 50% van de Nederlandse vrouwen heeft last van een droge huid. Een droge huid geeft een trekkerig en onaangenaam gevoel. En zeker in de wintermaanden kan deze huid wel een extra oppepper gebruiken. Wanneer je huid hier last van heeft is het goed om een extra voedende crème te gebruiken of een olie die je huid een extra boost kan geven!

Help: een droge huid!

Een olie op mijn huid, is dat niet heel vet?

Zeker niet! Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat een olie plakkerig is of een vet laagje achter laat, maar veel mensen weten niet dat een olie niet altijd vet hoeft te zijn. Olie is van nature een rijk voedende bron die de balans van de huid helpt te herstellen en daarom geschikt is voor alle huidtypes, of je nu een vette of droge huid hebt!

Een olie op mijn huid, is dat niet heel vet?

Musthave

Extraordinary Gezichtsolie

98% Olie op natuurlijke basis

Deze fijne en droge gezichtsolie heeft een lichte textuur en wordt daardoor meteen door de huid opgenomen. Doordat het een droge olie is laat de Extraordinary Oil ook geen vettig laagje achter. 98% van de olie is op natuurlijke basis en bevat 8 essentiële oliën met ieder hun eigen verzorgende werking (zie afbeelding).

Met elk druppeltje wordt de huid veerkrachtiger en de uitstraling zichtbaar gezonder. Masseer slechts 3 druppels in de huid, geniet van de lekkere geur en ervaar het gevoel van intense comfort. Dag na dag, zal je merken dat je huid haar kracht terug krijgt, verzorgd voelt en weer gaat stralen.

Extraordinary Gezichtsolie

Gebruikers aan het woord

« Na 1 keer proberen was ik overtuigd. De olie trekt snel in en ruikt ook lekker, alsof je een spa in je eigen badkamer hebt. De volgende dag voelt mijn huid weer helemaal rustig en opgeladen. »
Liz, 29 jaar

« Prima product, je kan het overal gebruiken: overdag, op vakantie, voor het slapen gaan. Mijn huid voelt weer gevoed en gezond aan. »
Kelly, 23 jaar

« Wat een lekker product, ik verwachtte dat het heel vettig zou zijn maar de olie trekt juist snel in voelt droog aan. »
Marianne, 38 jaar

« Zeer aangenaam product. Mijn huid voelt zacht. Ga het zeker blijven gebruiken. »
Renee, 47 jaar

« De olie plakt niet en wordt heel snel door huid opgenomen. Mijn huid voelt zalig aan, niet zoals na een crème die heel lang moet inwerken. Zelfs mijn man zei dat ik straalde »
Pétra, 58 jaar

« Mijn huid is soms zo droog in de winter, maar een paar drupjes olie en dat trekkerige gevoel is zo weer weg. Heerlijk spulletje! »
Annie, 41 jaar

Gebruikers aan het woord

#message

Meer informatie