Revitalift Filler 7-daagse Hyaluronkuur

✓ Hoge concentratie Hyaluronzuur en Vitamine B5
✓ Hydrateert intensief
✓ Zorgt ervoor dat de huid jonger en voller oogt

Productinformatie
7-daagse ampullen kuur verrijkt met een hoge concentratie Hyaluronzuur en Vitamine B5 voor een intense hydratatie en een jongere, vollere huid

Volumegevend Hyaluronzuur tegen huidveroudering: in de strijd tegen huidveroudering ondergaan sommige vrouwen filler injecties; deze kunnen pijnlijk en kostbaar zijn. Daarom heeft L'Oréal Paris een 7-daagse kuur ontwikkeld met de effectiviteit van Hyaluronzuur dat is geïnspireerd op filler injecties voor een zichtbaar jongere uitstraling. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vocht wordt vastgehouden in het gezicht, stevigere wangen en een rimpelvullend effect. Het is één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam.

De Revitalift Filler Ampullen bevat een 7-daagse Hyaluronzuur kuur. Deze kuur zorgt voor een intense hydratatie, waardoor de huid er jonger en voller uitziet.
Ingrediënten
  • Hyaluronzuur

    Hyaluronzuur (HA) is een suikermolecuul dat van nature ook al voorkomt in ons lichaam. Het is één van de meest hydraterende ingrediënten in huidverzorging. Hyaluronzuur doet de huid binnen seconden voller, veerkrachtiger en daardoor jeugdiger lijken. Dit ingrediënt trekt namelijk water aan – het kan maar liefst 1000x zijn eigen gewicht in water vasthouden – en geeft hiermee het optische effect dat rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes opgevuld zijn.

AQUA / WATER • GLYCERIN • HYDROXYETHYLPIPERAZINE\nETHANE SULFONIC ACID • SODIUM HYALURONATE • PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL •\nSECALE CEREALE SEED EXTRACT / RYE SEED EXTRACT • CALCIUM PANTOTHENATE • DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE • ASCORBYL GLUCOSIDE • DISODIUM EDTA • PENTYLENE GLYCOL • PHENOXYETHANOL • CHLORPHENESIN. (F.I.L. B212104/1).
Gebruiksaanwijzing

HOE TE GEBRUIKEN
Stap 1: Breng 1 ampul per dag aan op een gereinigd gezicht en voorafgaand aan je dagelijkse gezichtsverzorging. Je kan direct 1 volle ampul op je gezicht en nek aanbrengen of de ene helft van de ampul in de ochtend en de andere helft in de avond gebruiken.
Stap 2: Zorg ervoor dat de inhoud zich bevindt in de kern van de ampul.
Stap 3: Open de ampul door druk te zetten op het dunnere deel van de capsule tot het breekt.
Stap 4: Laat de ampul leegvloeien op de handpalm. Breng de vloeistof aan op je gezicht en nek en laat volledig intrekken. Vervolg daarna je normale gezichtsverzorgingsroutine.

DE HUIDVERZORGINGSROUTINE
De Revitalift Filler huidverzorgingsroutine met Hyaluronzuur vult rimpels en maakt de huid voller.

Stap 1: Breng twee keer per dag 2-3 druppels Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum aan op een schoon en droog gezicht en de nek.

Stap 2: Breng zowel 's ochtends als 's avonds een dunne laag Revitalift Filler Oogcrème aan op de oogcontouren. De oogcrème bevat een hoge concentratie hyaluronzuur en pakt rimpels rond de ogen gericht aan.

Stap 3: Breng ’s ochtends de Revitalift Filler Dagcrème of de Revitalift Filler SPF50 dagcrème aan. De dagcrème hydrateert de huid en vult rimpels en lijntjes op. Daarnaast beschermt de dagcrème de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 4: Begin jouw avondroutine met de Revitalift Filler cleansers. Verwijder jouw make-up of vuiligheid van jouw huid met de Revitalift Filler micellair water. Vervolg deze stap met de Revitalift Filler toner. Deze cleansers zorgen voor een gereinigde huid en zo ook een beter resultaat bij het aanbrengen van crèmes en serums.

Stap 5: Breng ’s avonds de Revitalift Filler Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen.

TIP: Gebruik het Revitalift Filler Tissue Masker als je huid behoefte heeft aan extra hydratatie en de Revitalift Filler Volumegevende Ampullen voor een extra boost voor je huid.

Revitalift
Filler 7-daagse Hyaluronkuur