Snelle schoonheidsroutine voor een perfecte huid

Je leeft in een werk-eet-slaap-herhaal-modus en je huid voelt verwaarloosd aan. Lees hier meer over een supersnelle schoonheidsroutine om je te helpen je glans terug te krijgen!

TIP
1

Snelle ochtendroutine

Ochtenden hè? Kinderen wakker maken, ontbijt maken, snel een kop koffie drinken, de kinderen naar school brengen en aan het werk. Je houdt geen minuut over. De dagen dat je uren in de badkamer was, zijn slechts nog een vage herinnering. Met andere woorden: je hebt een snelle, gemakkelijke schoonheidsroutine nodig. Begin met het reinigen met micellair water. Dit verwijdert alle gifstoffen die zich 's nachts hebben opgehoopt (vuil, zweet) en het verfrist je gezicht. Het extra voordeel? Je bespaart tijd doordat je niet hoeft af te spoelen! Breng daarna een BB Cream aan, een alles-in-één wondercrème die je huid hydrateert, egaliseert, puistjes camoufleert en je beschermt tegen uv-stralen. Gebruik een CC Cream als je rode vlekken wilt maskeren. Je huid ziet er glad en natuurlijk stralend uit en is bestand tegen alle weersomstandigheden, hoe geweldig is dat? Eindig met een lippenbalsem om te voeden, beschermen en een kusbare glans toe te voegen. Tijd voor je kop koffie!
TIP
2

Snelle avondroutine

En je bent weer vertrokken... Je verlaat je werk, haalt de kinderen op, regelt het onvermijdelijke huiswerk, krijgt ze in hun pyjama's, eet en stort in. En weer wenste je dat je een uur lang in de badkamer kon vertoeven. Hoe dan ook, hieronder staan 3 gemakkelijke stappen om je drukke dag van je af te schudden. Reinig met een gezichtsolie, de snelste manier om de meest plakkerige make-up te verwijderen. Olie verwijdert olie: dit is een tijdsbesparende no-brainer! Gezichtsoliën reinigen en kalmeren de huid. En het maakt niet uit of je huid aan de vette kant is - deze oliën zijn geschikt voor alle huidtypes. Breng vervolgens een zuiverende toner aan om alle sporen van make-up, vuil en dode cellen te verwijderen. Het extra voordeel? Ze hydrateren en revitaliseren onze huid! Zorg ervoor dat je er een kiest die bij je past. Eindig met een nachtcrème om eventuele schade te herstellen. Nachtcrèmes voeden de huid en stimuleren de celvernieuwing tijdens je slaap. Als je in de dertig bent, kies je voor een anti-aging nachtcrème en investeer je in een oogcontourproduct. Als je een droge huid hebt, breng je voedende texturen aan die de huid vol voedzame bestanddelen pompen en irritaties voorkomen. Als je een vettige of onzuivere huid hebt, breng je vloeibare texturen of gels aan die de huid laten ademen.