Ouder wordend haar
Naarmate we ouder worden, verandert ons haar. Ons lichaam maakt minder pigment aan dat voor de kleur van ons haar zorgt. Het gevolg: het haar wordt grijs. Ook komt het regelmatig voor dat ouder wordend grijs haar behoefte heeft aan extra verzorging. Het haar kan dun of broos worden en kan extra verzorging goed gebruiken.

Grijs haar kan natuurlijk eenvoudig gecamoufleerd worden met een grijsdekkende, permanente haarkleuring. Wanneer je het punt bereikt dat je overwegend of volledig grijs bent kan het zo zijn dat een permanente haarkleuring niet meer natuurlijk staat. Age Perfect van L’Oréal Paris is speciaal ontwikkeld voor de behoefte van ouder wordend, grijs haar en zorgt voor een natuurlijk kleurresultaat.

De formule van Age Perfect
Het kleurmengsel van Age Perfect is een crèmekleuring. In de verpakking zit een borstel die je gebruikt om de kleuring aan te brengen. De borstel heeft twee kanten. De kant met de smalle borstel gebruik je voor het aanbrengen van de kleuring op de haaraanzet. Zo kun je nauwkeurig te werk gaan. De brede kant van de borstel is bedoeld voor de haarlengten. Je borstelt de kleuring hiermee eenvoudig door het haar en bereikt zo ook gemakkelijk de achterkant van het hoofd. De borstelstroken zorgen voor een natuurlijk kleureffect. Daarnaast past de formule zich aan naarmate het haar meer of minder grijs is. Zo ontstaat er een levendig kleurresultaat dat natuurlijk oogt.

Bij de haarkleuring zit een revitaliserende verzorging. Deze is verrijkt met pro-collageen en pro-ceramiden die bijdragen aan de bescherming en de zachtheid van het haar.

Welke haarkleur past bij mij?

Op zoek naar een nieuwe haarkleur maar weet je nog niet goed welke kleur je moet kiezen? Dat is heel normaal. Het kiezen van een nieuwe haarkleur is niet eenvoudig en best spannend. L’Oréal Paris schiet te hulp! Met virtual try-on probeer je eenvoudig verschillende haarkleuren uit. Gebruik je camera of upload een foto en bewonder jouw nieuwe look.

VIRTUEEL TESTEN