Extraordinary Oil Gezichtsverzorging

Een gezichtsolie die de huid voedt, revitaliseert en laat stralen.

Ontdek Extraordinary Oil en ervaar de kracht van essentiële oliën. Deze verzorgingslijn met een gezichtsolie serum, een voedende dagcrème en een nachtcrème is speciaal bestemd voor de droge huid en is geschikt voor elke leeftijd.

Extraordinary Oil heeft een zijdezachte, niet vette formule, verrijkt met microdruppeltjes olie die subtiel in de huid trekken. Je huid is gedurende de hele dag gehydrateerd en voelt heerlijk zacht aan.

Extraodrinary Oil: Huidverzorging met essentiële en voedende oliën. met anti-verouderings en anti-oxiderende eigenschappen. Laat je inspireren door de rijke ingrediënten van Extraordinary Oil. L'Oréal Paris heeft voor de Extraordinary Oil 8 essentiële oliën geselecteerd: lavendel, rozemarijn, geranium, sinaasappel, roos, majoraan, kamille en lavandin. Deze ingrediënten staan bekend als effectieve antioxidanten en gaan huidveroudering tegen.

De oliën zijn gecombineerd met voedende oliën, zoals abrikozenpitolie en jojoba olie. Dankzij deze krachtige samenstelling wordt de huid direct gevoed en hervindt haar souplesse.

De Extraordinary Oil RoutineDe Extraordinary Oil Huidverzorgingsroutine: voor een intensief gevoede en stralende huid!

Stap 1: Breng het Extraordinary Oil Serum aan op een gereinigde huid. Het serum heeft een extra hoge concentratie aan effectieve ingrediënten en zorgt ervoor dat je dagcrème en nachtcrème nog beter kunnen intrekken.

Stap 2: Breng ’s ochtends de Extraordinary Oil Dagcrème aan. De dagcrème hydrateert de droge huid en gaat tekenen van vermoeidheid tegen. Daarnaast beschermt de dagcrème de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Stap 3: Breng ’s avonds de Extraordinary Oil Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen.