5 manieren om liprimpels te verbergen

Ook al worden lachrimpels veroorzaakt door glimlachen en blijdschap.. Als liprimpels heel duidelijk zichtbaar zijn, kan je dat als vervelend ervaren. Hier lees je hoe je ze kunt verbergen.

TIP
1

Een anti-rimpel serum

Begin met het aanbrengen van een serum zodra er liprimpels verschijnen. Gebruik het serum 's ochtends en' s avonds, voordat je je antiverouderingscrème aanbrengt. Breng aan met kleine cirkelvormige bewegingen. Een snelle en eenvoudige manier die helpt om rimpels minder zichtbaar te maken is door het serum zachtjes met een kloppende beweging op elk lijntje aan te brengen. Serum of crème met hyaluronzuur werkt als het ware als een rimpelvuller.
TIP
2

Een egaliserende basis

Breng na je anti-aging verzorging een egaliserende foundation of BB cream aan. Waarom? Het helpt je huidskleur te egaliseren, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden weggewerkt. Poeders kunnen lijntjes en rimpels soms accentueren, pas dus op dat je daar niet te veel van gebruikt.
TIP
3

Een geschikte lippenstift

Vermijd donkere kleuren en matterende lipsticks, omdat deze je lippen dunner doen lijken en rimpels nog duidelijker maken. En dat wil je nu juist voorkomen. Kies in plaats daarvan voor een satin finish of glanzende textuur waardoor je lippen er prachtig vol uitzien. Ga daarnaast voor wat lichtere kleuren.
TIP
4

Train je gezicht

Doe meerdere keren per week wat gezichtsoefeningen, dat kan altijd en overal! Met een facial workout krijg je strakkere spieren in je gezicht en worden je liprimpels geleidelijk minder. Je moet wel wat geduld hebben, dit trucje werkt pas na enige tijd. Maar het is zeker de moeite van het wachten waard!